© 2018 by Oraia

MIJN VERHAAL

ORAIA, een verhaal waarin twee passies samenvloeien.

 

Natural, pure, organic. Het staat al een tijdje centraal in mijn leven. Ik raak geïnspireerd door alles wat uit de natuur komt. Experimenteren met pure ingrediënten en het ontdekken van hun wonderbaarlijke werking. De kracht van de natuur omzetten in heerlijke gerechten en verzorgingsproducten. Geluk ervaren bij het ambachtelijk verwerken en het resultaat.

 

In 2015 kon ik deze ervaring delen met m’n passie voor honden. Raia kwam in mijn leven. Mijn eerste eigen hond, sinds dag één delen we de passie voor natuur. Samen de natuur in trekken.

2017, tijdens een lange wandeling in het zuiden van Frankrijk, werd Raia geconfronteerd met oververhitte pootjes. De asfaltwegen hadden haar kussentjes verhit en verder wandelen was voor haar pijnlijk geworden. Ik ging op zoek naar natuurlijke producten om deze te herstellen.

 

Maar een 100% natuurlijke verzorgingslijn waar ambacht, organische ingrediënten en liefde voor dieren centraal staat, vond ik niet. Ik besloot te experimenteren. We ontdekten de kracht van shea butter, lavendel en tijm. In een mum van tijd waren de pootjes hersteld.

ORAIA, was geboren. Als wij voor onszelf op zoek gaan naar natuurlijke, gezonde producten, mag deze lijn ook doorgetrokken worden naar onze viervoeter.

 

In het gamma willen we bewust omgaan met de natuur en mensen terugbrengen naar de essentie van genieten met hun hond. Alle ingrediënten zijn 100 % organisch en natuurlijk. Ze zijn vrij van alcohol, parabenen of chemicaliën en worden op ambachtelijke wijze verwerkt en gebotteld.

 

De essentie van genieten vertrekt bij het testen van al onze producten op de eigen huid. Alle producten kunnen dus ook voor de mens gebruikt worden waardoor er een extra dimensie gegeven wordt aan de belevenis. Een unieke ervaring delen met je hond.

Durven genieten, leren ontspannen en samen de kracht van de natuur ontdekken.